DeadBoy09 Posted May 22, 2017 Report Share Posted May 22, 2017 Cześć :icon_smile: Jestem początkujący więc przepraszam z góry za wszystkie błedy. Mam problem z repliką/magazynkiem srt-04. Dokładnie problem dotyczy wpinania magazynka do repliki. gdy wpinam nakręcony magazynek hi cap sprężyna rozpręża sie i gdy magazynek jest podpięty do repliki to nie da się go nakręcić. Quote Link to post Share on other sites
kukunamuniu Posted May 23, 2017 Report Share Posted May 23, 2017 Dawno hi-capów nie używałem, ale to brzmi jakbyś miał w nim po prostu za mało kulek. Nie ładujesz ich przypadkiem przez otwór wylotowy zamiast do tego otworu zamkniętego zasuwką? To nie jest żart, sam tak zrobiłem w swojej pierwszej replice, według obrazka z instrukcji. Ale ten obrazek dotyczy mid- i low-capów, a w zestawie przecież jest hi-cap ;) Quote Link to post Share on other sites
DeadBoy09 Posted May 23, 2017 Author Report Share Posted May 23, 2017 (edited) Możliwe, że problem tkwi w zbyt małej ilości kulek w magazynku :icon_biggrin: . Dziękuję za pomoc i pozdrawiam :maniak_OK: Edited May 23, 2017 by DeadBoy09 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts