PaBlito5671 Posted May 24, 2017 Report Share Posted May 24, 2017 Witam, jestem nowy w ASG, niedawno kupiłem używaną rk 02. Źle strzelała, więc ją odesłałem. Chcę spróbować jeszcze raz, ale obawiam się, że znowu pójdzie coś nie tak. :| Mam teraz pytanie kupić nową replikę czy taką, używaną? https://www.olx.pl/oferta/aks74-boyi-rk02-aeg-tuning-gbb-ebb-hk416-m16-m4-cm-jg-specna-m249-m82-CID767-IDlTGEM.html#abb952d180 P.S nie wiedziałem czy można umieszczać tu linki z używaną bronią, jeśli nie przepraszam :). Quote Link to post Share on other sites
a5d4f1 Posted May 24, 2017 Report Share Posted May 24, 2017 Do tej weź pod uwagę dodatkowo koszt batki i ładowarki. Większość osób odradza zakupy używanych, przez zielonych. Sam niestety się nadziałeś. Ja natomiast zaczynałem od zakupu zepsutej repliki za grosze, która była moją pierwszą i na niej od razu nauczyłem się serwisu. W tej chwili poszedłbym tą samą drogą. Tylko trzeba mieć trochę zacięcia i chęci do nauki. Jeśli nie chcesz sie bawić z naprawami, to kupuj nową replikę, albo używaną pod warunkiem odbioru osobistego i możliwości przestrzelania. Samą replikę polecam ;) Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted May 24, 2017 Report Share Posted May 24, 2017 Weź też pod uwagę, że jak kupisz używkę i będziesz chciał się bawić w naprawy to będą to też dodatkowe koszty. Nawet jak sam je będziesz wykonywał to jednak części kosztują. Ostatecznie prawdopodobnie wyjdzie taniej niż nówka, ale jednak nie tak tanio jak na początku wygląda. Quote Link to post Share on other sites
sulferno Posted May 26, 2017 Report Share Posted May 26, 2017 Szczerze mówiąc odradzam używane, jak pancerne by nie były- sam naciąłem się na pancernego cymoglocka z przepalonymi zwojami w silniku i nieśmiertelnego agma z pękniętym tłokiem- średni wydatek ale jednak. A podesłane ogłoszenie z tytułu wygląda jakby gość chciał się go coś szybko pozbyć. Lepiej kupić nówkę z gwarancją. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts