Siofer Posted June 6, 2017 Report Share Posted June 6, 2017 Witam! Mam pytanie odnośnie hełmu - czy opłaca się przerabiać kask motocyklowy, pomalować oraz założyć w nim fasunek, czy lepiej poczekać chwilkę i kupić normalną kopie ZSZ 1-2? Quote Link to post Share on other sites
Majkhel Posted June 6, 2017 Report Share Posted June 6, 2017 A co chcesz uzyskać? Jeśli wygląd (podobieństwo do oryginału), to kopię oryginału. Jeśli ochronę głowy, to żadna airsoftowa repliczka nie da Ci tyle, co atestowany kask motocyklowy. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted June 10, 2017 Report Share Posted June 10, 2017 A o jakiej kopii ZSZ mówisz? :) Bo są też takie, od których nawet kask skuterowy jest lepszy :teeth: Quote Link to post Share on other sites
Siofer Posted June 14, 2017 Author Report Share Posted June 14, 2017 Szczerze? Liczyłem, że coś wyhaczę w komisie, a jeśli się nie uda to zostanie mi tylko VSO. Tak wiem, że jakością to ono nie powala, ale nie wyrzucę przecież 8 stówek, czy więcej na oryginalny hełm. :icon_eek: No i teraz tak jakby mam dylemat, bo niby znalazłem stary kask, który po przeróbkach pewnie wyglądałby niczym jakaś marna kopia i chyba zacznę coś z niego robić. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts