PosolonaMelasa Posted June 9, 2017 Report Share Posted June 9, 2017 Witam, wie ktoś czy części do gearboxa v6 są kompatybilne z gearboxem G&G FN F2000? Chciałbym poprawić szczelność repliki, a jako że mam w sumie hajs to czemu by nie stuningować cudeńka. Quote Link to post Share on other sites
Potfurr Posted June 10, 2017 Report Share Posted June 10, 2017 Jak masz "hajs" to daj ją do serwisu i oni będą wiedzieć co robić. Jest gdzieś temat o replice a więc jak poszukasz to znajdziesz info. Chyba z v2 części pasują, poszukasz to będziesz wszystko wiedział. Quote Link to post Share on other sites
PosolonaMelasa Posted June 11, 2017 Author Report Share Posted June 11, 2017 A kolego nie wiesz może jaka głowica cylindra tam będzie pasować? Bo z anglojęzycznych forów dowiedziałem się że ta z gearboxa v6 nie pasuje :/ Quote Link to post Share on other sites
PosolonaMelasa Posted August 13, 2017 Author Report Share Posted August 13, 2017 Jakby kogoś interesował tuning tej repliki to tłok z głowicą standard, cylinder standard, zębatki jak do v2, v3, silnik długi, dysza pochodzi od auga bo o ile dobrze pamiętam to mjędzy nimi jest około 0.3mm różnicy w długości. Głowica cylindra jest niestandardowa, komora podobna do m4 ale niestety od takowej nie podejdzie. Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts