HardHome Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 Cześć, przegrzebałem trochę tematy, i mam więcej pytań niż odpowiedzi. A więc przejdźmy do sedna. Zastanawiam się nad kupnem SCAR w wersji L. Podstawowe pytanie, to którego producenta. Dodam jeszcze, że chciałbym z niego zrobić taką DMR (480-500fps). Więc, którego producenta najlepiej wybrać oraz co proponujecie wymienić w środku aby uzyskać taką moc? Jeśli są już takie tematy założone, to prosiłbym o odesłanie, bo jak zaznaczyłem mam więcej pytań niż odpowiedzi po lekturze;) Quote Link to post Share on other sites
Darekptr Posted June 14, 2017 Report Share Posted June 14, 2017 Budżet? Quote Link to post Share on other sites
HardHome Posted June 15, 2017 Author Report Share Posted June 15, 2017 (edited) Pod tuning czy pod całość? Jeśli chodzi o tuning to tak 1,5k? Edited June 15, 2017 by HardHome Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts