woytek011 Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 dla mnie już po zlocie - było fantastycznie! Dziękuję wszystkim w szczególności organizatorom za włożony trud i zaangażowanie. Pozdrawiam całą Deltę, która dzielnie walczyłą. Pozdrowienia również dla Katangistów - Fragglesa i Piotrka z którymi zacieśnialiśmy więzy przy ognisku! Do zobaczenia na następnym zlocie!! (a może wcześniej w górach). Quote Link to post Share on other sites
EC-Black Hawk Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Witam, Team Delta również dotarła już do domów... Chciałbym podziękować organizatorom za świetnie przygotowaną imprezę w szczególności Tadeuszowi za miłe przyjęcie. Naprawdę warto było przyjechać. Dziękuje wszystkim z oddziałów Katangi, w szczególności druzynom Jawor i Grab. Tutaj seredeczne pozdrowienia dla Romusa i Lisa :). Dziękuję również wszystkim oddziałom Gorgonii za wspaniałą walkę. Mam nadzieję, że zobaczymy się w jeszzce większym składzie na następnej imprezie. Pozdrawiam Black Hawk Quote Link to post Share on other sites
robal Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 super extra zlot... narazie chyba najlepszy na jakim bylem byle tak dalej.. za kazdym razem jest coraz lepiej. Malo ludzi troszke bylo ale trudno i tak bylo super Quote Link to post Share on other sites
LameBoy Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 BUKKAKEEEEEEEEE! :D Quote Link to post Share on other sites
tottek Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 było gites! BRAWO DLA PETÓW i oczywiśćie dla Mackiego za rozgrzewanie imrezy w sobote! Quote Link to post Share on other sites
Mac1os Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Brak słów, żeby opisać to co się działo... poprostu przezajebiście. Scenariusze bardzo fajne i ciekawe. Podziwiam poziom organizacji zlotu- wszystko było tak jak trzeba, a sobotni wieczór rozgrzał atmosferę jeszcze bardziej :lol: Tu dziękujemy naszemu dowódcy :) :arrow: Pablo (zwany Pan Beretta lub Pavulonik) Podziękowania dla całej Alfy :) dla dowódcy plutonu - DAX-a i innych dzielnych żołnierzy Gorgoni, no i ostatecznie dla Katangi za wspólne strzelanie ;) mac1os Quote Link to post Share on other sites
S.G.S Marecki Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 No wlasnie wlasnie bylo gitesior wypasior i wogole ekstra :D. Dziekoweczka za strzlanko dla Katangi :D dla Gorgoni w szczegolnosci Alfie :D i dla ludzi ktorzy walili do swoich :D. A tak jak mowi Macios Pablo byl the best of w sobote :D. Marecki Pozdro :D Quote Link to post Share on other sites
mati.pl Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 B-U-K-A-K-E-E :!: :) bro is pr0, no i cqb hardcore is pr0, modlin is pr0 i Gorgonia jest pr0, a i jeszcze plakaty itp :) no i tadek, czyli spiacy stojak ;) hehehehe bravo company lead the way :) Quote Link to post Share on other sites
Czeczen Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Yeeeaaahhh no mimo że nie postrzelałem to dawno tak dobrze się nie ubawiłem dziękuję Gorgonii za zaangażowanie karność inwencję, kompania Bravo Alfa, Delta, Charlie i Foxtrot wszyscy profesjonalnie i bardzo dzielnie nie było w naszych szeregach słabego ogniwa. Zlot bardzo mi się podobał mojemu wojsku również byli pod wielkim wrażeniem tym bardziej że część była po raz pierwszy. No impreza o już legenda śmiałem się jeszcze całą niedzielę na ile mi kacor gigant pozwolił. Słowa uznania należą się też Katandze tu wielki i trudny przeciwnik tym większa chwała dla nas. Jak zwykle PET-Y dali z siebie wszystko a niektórzy nawet więcej ja wiem ""w PETACH jest cieżko" Dzięki Tadeusz jesteśmy jak zwykle do usług. Szczególne pozdrowienia dla Księżniczki i Suchej Chwała Walecznym Czeczen Generał Brygady Quote Link to post Share on other sites
McQ Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Było bardzo dobrze. Chwała Gorgonii która spuściła nam łomot - na szczęście częściowo. Katanga ma dalej nadzieję na przyszłość. Czekamy na oficjalną relację z walk. Szczególne pozdrowienia dla SGS - spacerek Smerfów rządzi, a i przyjazna wymiana piwek pomiędzy przedstawicielem Gorgonii i Katangi (10 minut po wzajemnym zabójstwie) jest pozytywem. Gigantycznym. Podziękowania dla całej ekipy z Zielonej Góry za wspólne walki oraz wprowadzanie do organizmu tzw. elementów baśniowych. Podziękowania dla Recoila, Biohazardu oraz całego teamu Alfa za gołdę z soczkiem porzeczkowym. Liczę na spotkanie w czwartek na Róży. Quote Link to post Share on other sites
Tadeusz Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Witajcie na bardzoszybko (domykam teraz zlot) dziekuje ze przyjechaliscie za zabawe i za nie przeszkadzanie mi w podpieraniu sciany koszar (wszak ratowalem wam zycie) foty na dniach w halerii warriora ( www.warrior.pl ) WAZNE: zaginela jedna z siatek maskujacych (ta srednia) gdzie ja ostatni raz ktos widzia, prawdopodobnie nie wrocila z respa dzwoncie w tej sprawie: 501 52 52 05 !!!! Quote Link to post Share on other sites
Bartkie - CB Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Witam. Jak zwykle zlocik w Modlinie był bardzo udany. Pogoda dopisala, humory i scenariusze rowniez, a i sobotnia impreza zwalila mnie z nog ;] PS. Jesli ktos znalazl lub "pozyczyl" zegarek CASIO (srebrny z zielonymi wskazowkami) prosilbym aby zgosil sie na priv. Nigdzie go nie zgubilem gdyz lezal caly zlot w moim futerale. Pozdrawiam Bartkie Quote Link to post Share on other sites
Holman Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 A tu taki maly film instruktazowy jak nalezy uzywac jeepa na zlocie :) http://www.holman.neostrada.pl/asg/pr0_bravo_jeep.MPG Quote Link to post Share on other sites
JuzekK Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 cos malo was weszlo do tego jeepa. W katandze wiecej nas jezdzilo :P Quote Link to post Share on other sites
Lotos Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Bylo okejoz - pozdrawiam wszystkich nie miekknacych na robocie/na zlocie! - w imieniu PETboys'ow!!! Kazda nastepna balanga bedzie ostrzejsza! :wink: Quote Link to post Share on other sites
Xie Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 O jejku..... ale wy wszyscy słodzicie :D Ale nie ma rady... ja też trochę muszę.... Dzięki dla organizatorów - wiadomo :D , Dla moich chłopaków z Foxtrotu, Dla chłopaków z Charliego za klimatyczne rozstrzelanie (hihi... Katanga chyba się nauczyła, że wystarczy nas zostawić chwilę w spokoju, a wystrzelamy się sami :P ), Dla wroga, który dobrze się chował w nocy i dzielnie odpierał ataki, i oczywiście szczególne dzięki wszystkim, którzy przyczynili się do budowania miłej atmosfery w sobotni wieczór.... szczególnie miło wspominam "delikatnie" przeprowadzony instruktaż na temat 20 kilogramowej różnicy w walce wręcz, pomoc w szukaniu wszelkiej maści rzeczy zagubionych i oczywiście za pląsy w rytm muzyki.... w tym nie ma chyba wątpliwości że najbardziej zapadł mi w pamięci szczególny zaszczyt zatańczenia z SAMYM GENERAŁEM :D ŚCISKAM MOCNO A na koniec jęknę raz jeszcze: OFIARUJĘ DOZGONNĄ WDZIĘCZNOŚĆ OSOBIE, KTÓRA ZNAJDZIE I ZWRÓCI MOJĄ LATARKĘ Quote Link to post Share on other sites
Tess Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 Buziaczki dla całej Gorgonii za świetną zabawę :*. Było super, dziękuję i proszę o jeszcze 8) . Szczególne pozdrowienia dla mnożącego piwko Goro :wink: Quote Link to post Share on other sites
Tadeusz Posted October 5, 2005 Report Share Posted October 5, 2005 już sa pierwsze zdjęcia w galerii http://www.warrior.pl/1159876561.php prosze mi wsylać jak najszybciej co tylko macie niezwłocznie wrzuce na strone mail: tadeusz@warrior.pl mail2: tadeusz@neologic.pl Quote Link to post Share on other sites
Honia Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 dziękuję wszystkim za wspólnie spędzony czas , całej Katandze za wspólną walkę z wrogiem , całej Gorgoni również , bo bez Was nie byłoby przeciwko komu walczyć . A i bycie u Was w niewoli nie było takie straszne ......... W szczególności dziękuję organizatorom za trud i zaangażowanie - bez Was to by się nie zdarzyło . Zlot był super fajny , pozostała mi masa wrażeń ( miłych ) . Mam nadzieję że na kolejny zlot również uda mi się przyjechać , więc mówię wszystkim DOZOBACZENIA . Quote Link to post Share on other sites
QBS Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 A tu taki maly film instruktazowy jak nalezy uzywac jeepa na zlocie :)http://www.holman.neostrada.pl/asg/pr0_bravo_jeep.MPG - W Bornem Kapral po jeździe na progu w trosce o swoją męskość nie chciał już być komandosem :lol: Quote Link to post Share on other sites
stiff Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 A ja powiem jeszcze że mozna skręcić noge na samym początku i też sie świetnie bawić - choć Tadka na ścianie widziałem tylko na fotach :cry: Pozdro dla gen.Czeczena za stworzenie jedyneko w swoim rodzaju kulawego sztabu :wink: Quote Link to post Share on other sites
Xie Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 Jejaaa.... zdjęcia boskie! Tylko mój łosio się pyta czy możnaby mu oczka zapikselować (albo czarnym prostokątem zasłonić) :lol: Quote Link to post Share on other sites
izi Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 A co on taki wstydliwy? :) Quote Link to post Share on other sites
Czeczen Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 No Stiff utykaliśmy jak dwaj gestapowcy z Allo Allo 8) Księżniczko wielu z tych na zdjęciach możnabyłoby zapikselować ślepka i napewno by się ucieszyli Quote Link to post Share on other sites
Xie Posted October 7, 2005 Report Share Posted October 7, 2005 Oj.. oj.... święta prawda Generale :] Właśnie odkryłam pokłady fotek z wieczora.... i teraz już wiem co mnie tak dzisiaj wszyscy pytają o ujeżdżanie byczka <zawstydzony> ...hmmm.... może ogłoszę wszem i wobec że ja mam siostrę bliźniaczkę i ona czasem mi płata figle... ? :lol: wiecie... przyjeźdża na takie zloty.. robi głupotki i potem jest na mnie :P cieszę się ino że konkurs fotograficzny wmasgu jest już zamknięty :wink: P.S. Łoś to taki "cicho-ciemny" pan, jest moim osobistym doradcą - pomaga w dowodzeniu, służy radą i doświadczeniem... tylko właśnie fizjonomi swojej woli unikac na fotkach... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts