Tomson2801 Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 (edited) Siema, pierwszy post wiec na starcie witam wszystkich :icon_smile: i mam nadzieje że zabawie na dłuuugo :icon_biggrin: doradziłby ktoś jaką replike zakupic na początek jak w temacie do 350zł kupic? :icon_smile: iśc w jakąś używke czy może coś słabszego ale nowego z gwarancją? :icon_smile: myślałem o używce g36c jg608 ale jak czytam jakie jest zdanie o kupowaniu używek to troche sie waham :icon_smile: dzieki za pomoc z góry :icon_wink: Jeżeli nie zmienisz sposobu pisania to raczej nie zabawisz. Pierwszym postem naruszasz regulamin który przeczytałeś ( potwierdziłeś to) i zgodziłeś się respektować ( też potwierdziłeś). Arend Edited June 18, 2017 by arend Quote Link to post Share on other sites
arend Posted June 18, 2017 Report Share Posted June 18, 2017 Z budżetem 350 pln nie poszalejesz. Albo musisz szukać dobrej promocji ale i tak na nic nawet średniego może nie wystarczyć albo uciułać jeszcze trochę forsy i szukać promocji na podstawowe boyce. W grę wchodzą jeszcze modele cymy cm028/031 ale ze względu na system w którym są zbudowane wystartować z nimi można ale tuningować ciężej. Ewentualnie.... zajrzyj do PW. Quote Link to post Share on other sites
Tomson2801 Posted June 19, 2017 Author Report Share Posted June 19, 2017 Pisałem szybko z telefonu, spoko już będę zwracał uwagę na interpunkcję. Na tel coś słabo mi strona działa, później zerknę na pw. dzięki za odpowiedź;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts