flecku11 Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Chciałbym poprosić was o pomoc w sprawie dziwnych dźwięków które wydaje gearbox w mojej replice. Kałaszek ma ledwo kilka miesięcy był na paru strzelankach i nie widziałem żadnego problemu. Nie jest to najwyższa półka (zwykła legendarna cymka) bo taka w zupełności mi do dobrej zabawy wystarczy. W każdym razie opiszę teraz mój problem. Otóż po ostatniej strzelance coś stało się właśnie z gearboxem, wydaje on dziwne dźwięki w których wyraźnie słychać sprężynę która (nie wiem jak to opisać) uderza mocno przy tym świszcząc. Mam wrażenie że coś z zębatkami się stało ale jako iż jestem nie doświadczony w grzebaniu w bebechach to wolę się tutaj poradzić. Może to też wina baterii gdyż jeszcze nie dokupiłem sobie Lipo i jadę na stockowym nimhu. Z góry dziękuję za pomoc Być może trzeba przesmarować wnętrze? Quote Link to post Share on other sites
Kriss88 Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Bez rozbierania to tylko gdybanie. Może coś się poluzowało, może prowadnica się rozpadła, może piach się dostał... niewiadomo... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts