Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Poszukiwany patch do Jagged Alliance 2

Recommended Posts

Wiem ze to nie giera FPP ale moze ktos posiada na dysku patch 1,5 do wersji polskiej. Kiedys to wszystko teraz bylo darmowe, teraz niestety trzeba placic aza sciagniecie tego pliku, a mi niestety go wcielo z dysku. Jezeli ktos takowy posiada niech da do mnie info. Wilkie dzieki zawczasu

http://www.maxgame.pl/x_C_I__P_1113170-111...DFIRE+(PC).html - mozna juz zamowic, premiera miala byc 20,09, nie wiem czy to wersja PL czy oryginalna. A tak wogole mmaattii jakie wrazenia? Grafika nie lepsza niz w JA2 gdyz jak sama nazwa wskazuje jest to dodatek (chyba stand allone) do JA2. Na JA3D :twisted: trzeba troche jeszcze poczekac, chodz z tego co widzialem na sreenach zapowiada sie ciekawie
  • 2 months later...

gra ktos z was jeszcze w JA2? bo od jakiegos czasu i ja sobie przypominam ale chce zrobic hmm realniejsze efekty trafien ( np strzal z dragunowa w twarz = death, w kamizelke zwykla np +/- 50 pż, spectra 20 pż) jezeli macie jakies sugestie odnosnie broni/zasiegu prosze podajcie nazwe i mniej wiecej DMG jakie powinien zadac. No i oczywiscie ( to co mnie bolało do tej pory ) - noż killujący od razu

pozdrawiam

• 4 weeks later...

Jagged Alliance 2 to jest gra, gram w nią ciagle (przeszedłem kilka krotnie) i zawsze w inny sposób. Teraz męczę dodatek JA2: Urban Chaos, ciekawy pomysł w tym modzie, że piewsza misje musisz przejsc bez broni;)(bo jej nie masz), ja juz mialem m16a2, ale musiałem zrobić formata, teraz jestem w 3 sektorze dopiero