Moses Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 Wiem ze to nie giera FPP ale moze ktos posiada na dysku patch 1,5 do wersji polskiej. Kiedys to wszystko teraz bylo darmowe, teraz niestety trzeba placic aza sciagniecie tego pliku, a mi niestety go wcielo z dysku. Jezeli ktos takowy posiada niech da do mnie info. Wilkie dzieki zawczasu Quote Link to post Share on other sites
Shab Posted October 3, 2005 Report Share Posted October 3, 2005 http://www.google.com/search?hs=VIr&hl=pl&...ukaj&lr=lang_pl ... a w pierwszej dziesiatce... http://www.legion.zone.zg.pl/start.php?page=pliki Za nic nie trzeba placic, trzeba tylko umiec znalezc to na google :wink: Quote Link to post Share on other sites
M4ti Posted October 4, 2005 Report Share Posted October 4, 2005 sorry ze troche odbiegam od tematu, ale wiecie cos o Jagged Alliance 2: Wildfire :?: Ja gralem w wersje amerykanska(podobno :D ) ktora jest zabugowana i grafika nie lepsza od JA2... Wiecie kiedy wejdze wersja po polsku :?: Quote Link to post Share on other sites
Moses Posted October 4, 2005 Author Report Share Posted October 4, 2005 http://www.maxgame.pl/x_C_I__P_1113170-111...DFIRE+(PC).html - mozna juz zamowic, premiera miala byc 20,09, nie wiem czy to wersja PL czy oryginalna. A tak wogole mmaattii jakie wrazenia? Grafika nie lepsza niz w JA2 gdyz jak sama nazwa wskazuje jest to dodatek (chyba stand allone) do JA2. Na JA3D :twisted: trzeba troche jeszcze poczekac, chodz z tego co widzialem na sreenach zapowiada sie ciekawie Quote Link to post Share on other sites
M4ti Posted October 6, 2005 Report Share Posted October 6, 2005 Po pierwsze Mati jestem :D :D W wildfire są nowe bronie i troche zmienione lokacje i to by było na tyle :? heh i jeszcze mozna wsadzic na rewolwer laser i lunete :lol: Quote Link to post Share on other sites
kondi2002 Posted December 25, 2005 Report Share Posted December 25, 2005 gra ktos z was jeszcze w JA2? bo od jakiegos czasu i ja sobie przypominam ale chce zrobic hmm realniejsze efekty trafien ( np strzal z dragunowa w twarz = death, w kamizelke zwykla np +/- 50 pż, spectra 20 pż) jezeli macie jakies sugestie odnosnie broni/zasiegu prosze podajcie nazwe i mniej wiecej DMG jakie powinien zadac. No i oczywiscie ( to co mnie bolało do tej pory ) - noż killujący od razu pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
sir_chester Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 Jagged Alliance 2 to jest gra, gram w nią ciagle (przeszedłem kilka krotnie) i zawsze w inny sposób. Teraz męczę dodatek JA2: Urban Chaos, ciekawy pomysł w tym modzie, że piewsza misje musisz przejsc bez broni;)(bo jej nie masz), ja juz mialem m16a2, ale musiałem zrobić formata, teraz jestem w 3 sektorze dopiero Quote Link to post Share on other sites
Bullzeye Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 chester pierwszej misji wcale nie musisz przechodzić bez broni :> Quote Link to post Share on other sites
sir_chester Posted January 25, 2006 Report Share Posted January 25, 2006 Bullzeye tzn ja wiem trzeba zabrać broń przeciwnikowi (powalajać go na ziemię i przeszukać), ale mówie, że pierwsza misja zaczyna się bez broni;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts