Buniek92 Posted July 1, 2017 Report Share Posted July 1, 2017 Temat przewijał się już gdzieś po forum, jednakże remedium jak dotąd nie znalazłem. Pękł mi zatrzask magazynka do P90, a klejenie nie przyniosło oczekiwanych rezultatów. Replika poszła na ścianę na dwa lata. Jak to bywa, zatęskniłem za poręcznością cegły i postanowiłem ją reanimować. W sklepach można co najwyżej kupić kompletne body, lub customowy wyrób laylaxa za cenę ponad 1/4 całej repliki. Tuż po awarii zamówiłem wydruk 3D modelu, jednak zatrzask średnio współpracuje. Nie da się zamontować sprężyny i nie mieszczą się lowcapy od Boyi. Może macie pomysły jak to ustrojstwo poprawić, gdzie przyszlifować .ect? Ewentualnie gdzie kupić pasujący z pudełka nowy zatrzask? https://www.thingiverse.com/thing:197068 - link do projektu 3D Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted July 21, 2018 Author Report Share Posted July 21, 2018 Bump. Ma ktoś jakiś pomysł? Quote Link to post Share on other sites
switas1974 Posted April 1, 2021 Report Share Posted April 1, 2021 Jesli nadal Cie to interesuje ... sposob banalny, wkrecasz od frontu krótką srube w otwór pod lufą. A zatrzask mozesz probowac dorobic podklajajc blaszki na dobry klej dwuskladnikowy. Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted April 1, 2021 Author Report Share Posted April 1, 2021 12 godzin temu, switas1974 napisał: Jesli nadal Cie to interesuje Dzięki. Przy takiej cenie repliki średnio opłaca się grzebać. Nie wiem jak tak dobra konstrukcja może być tak tania ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts