Mbit Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 (edited) Hej, nie wiem jak to się nazywa, stąd ten enigmatyczny temat :icon_wink: Czy to bardzo źle, że element pod lufą (chyba służący jedynie jako prowadnica do sprężyny) nie jest idealnie w osi? Czy sam (jestem zupełnie zielony jeśli chodzi o składanie broni) jestem w stanie to poprawić? Jeśli nie, to ile serwis mógłby za to chcieć? I tak przy okazji - jak on się nazywa? Edited July 4, 2017 by Mbit Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 To jest żerdź sprężyny powrotnej ;) A zdejmowałeś zamek i patrzyłeś czy jest prosto założona, może po prostu się przesunęła. Quote Link to post Share on other sites
Mbit Posted July 4, 2017 Author Report Share Posted July 4, 2017 Ktoś coś z sprężyną kombinował :/ Widać że sprężyna była za słaba (i pewnie zamek się blokował). Da się to wymienić w całości na coś mocniejszego? Jeśli tak, to gdzie i za ile mogę to kupić? Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Wygląda ok. https://drive.google.com/open?id=0B5wQreMPLVhfVUVQZm9QZDJzQm8 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts