Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Pytanie jaki mundUr

Recommended Posts

Cześć.

Szukam munduru letniego za 100-250zł. Sam szukałem ale albo za małe albo drogie więc dlatego piszę.

Jeżeli chodzi o wymiary to wzrost 1.75, wiek 13, zazwyczaj kupuję Mke spodni i koszuli.

Jestem z okolic wawy więc wszelkie propozycje nawet na jakieś zjazdy militarne proszę aby były nie daleko wawy-(ale od strony zachodniej, centrum)

Ten tytÓł.

Na ten wzrost znajdziesz wszystko. A jak nie znajdziesz to poszukaj jeszcze raz, bo na bank znajdziesz. Allezło, armyworld etc. Po zachodniej stronie masz SD w ten weekend. Grupa ASG Warszawa reactivated- czy jakos tak- iii weekendowe SD (fort radiowo) na FB ;)

Edited by a5d4f1

Ten tytÓł.

Na ten wzrost znajdziesz wszystko. A jak nie znajdziesz to poszukaj jeszcze raz, bo na bank znajdziesz. Allezło, armyworld etc. Po zachodniej stronie masz SD w ten weekend. Grupa ASG Warszawa reactivated- czy jakos tak- iii weekendowe SD (fort radiowo) na FB :icon_wink:

szukałem ale chodzi mi o strony i sklepy bo jak mówię nic nie znalazłem. A mógł byc dać linka do fb?

Chodzi mi tu też o zaufane źrudła aby nie kupić szmelcu

a ten tytÓł to na SZYBKO pisałem bo mi kompa wywaliło a robiłem ważną rzecz i ten tytÓł oraz reszta mi się usuneły

Gratuluję wygranej w kategorii "najbardziej infantylne wyjaśnienia roku". Naprawdę.

Pomijam już fakt, że dalej walisz błędy...

Y.

Z całym szacunkiem, ale ortografia na prawdę nie jest trudna i nie wymaga skupienia jak przy strzelectwie sportowym ;)

Na forum jest cały dział ze sklepami. Armyworld tanio i moim zdaniem dobrze. Gunfire, taiwangun też pewnie coś mają. Na allegro od zatrzęsienia w różnych cenach. No chyba, że szukasz wzorów wyjątkowo trudnych do dostania :P

Co do fb to w wyszukiwarce wpisz dosłownie to, co napisałem. Ale wiekowo ciężko i musisz z orgiem gadać.

Tu jedna: https://mobile.facebook.com/groups/1242142659142806?ref=bookmarks

Mundur w przedziale cenowym 100-250 złociszy? Po co chcesz tyle przepłacać? Kup sobię mundur Bundeswehry w kamuflażu flecktarn. Bluza w każdym rozmiarze kosztuje praktycznie wszędzie do 20 zł (chyba że to bluza KSK), gorzej ze spodniami które są drogie (80 zł). Jeżeli chodzi o źródła, gdzie możesz kupić mundur to tak: Alledrogo (tam przepłacisz pewnie), Armyworld (polecam), Militaria.pl (każdy zna ten sklep). Zawsze możesz się przejść na jakiś bazarek i tam poszukać mundurów, sam tak szukałem spodni BW. W Warszawie masz SD (nawet jest grupa na fb), Mokry Ług itd. Wejdź na grupę ASG Warszawa Reactivated, tą o której mówił a5d4f1.

• 1 month later...