ZyzioPL Posted July 6, 2017 Report Share Posted July 6, 2017 Cześć. Szukam munduru letniego za 100-250zł. Sam szukałem ale albo za małe albo drogie więc dlatego piszę. Jeżeli chodzi o wymiary to wzrost 1.75, wiek 13, zazwyczaj kupuję Mke spodni i koszuli. Jestem z okolic wawy więc wszelkie propozycje nawet na jakieś zjazdy militarne proszę aby były nie daleko wawy-(ale od strony zachodniej, centrum) Quote Link to post Share on other sites
a5d4f1 Posted July 6, 2017 Report Share Posted July 6, 2017 (edited) Ten tytÓł. Na ten wzrost znajdziesz wszystko. A jak nie znajdziesz to poszukaj jeszcze raz, bo na bank znajdziesz. Allezło, armyworld etc. Po zachodniej stronie masz SD w ten weekend. Grupa ASG Warszawa reactivated- czy jakos tak- iii weekendowe SD (fort radiowo) na FB ;) Edited July 6, 2017 by a5d4f1 Quote Link to post Share on other sites
ZyzioPL Posted July 6, 2017 Author Report Share Posted July 6, 2017 Ten tytÓł. Na ten wzrost znajdziesz wszystko. A jak nie znajdziesz to poszukaj jeszcze raz, bo na bank znajdziesz. Allezło, armyworld etc. Po zachodniej stronie masz SD w ten weekend. Grupa ASG Warszawa reactivated- czy jakos tak- iii weekendowe SD (fort radiowo) na FB :icon_wink: szukałem ale chodzi mi o strony i sklepy bo jak mówię nic nie znalazłem. A mógł byc dać linka do fb? Chodzi mi tu też o zaufane źrudła aby nie kupić szmelcu a ten tytÓł to na SZYBKO pisałem bo mi kompa wywaliło a robiłem ważną rzecz i ten tytÓł oraz reszta mi się usuneły Gratuluję wygranej w kategorii "najbardziej infantylne wyjaśnienia roku". Naprawdę. Pomijam już fakt, że dalej walisz błędy... Y. Quote Link to post Share on other sites
a5d4f1 Posted July 6, 2017 Report Share Posted July 6, 2017 Z całym szacunkiem, ale ortografia na prawdę nie jest trudna i nie wymaga skupienia jak przy strzelectwie sportowym ;) Na forum jest cały dział ze sklepami. Armyworld tanio i moim zdaniem dobrze. Gunfire, taiwangun też pewnie coś mają. Na allegro od zatrzęsienia w różnych cenach. No chyba, że szukasz wzorów wyjątkowo trudnych do dostania :P Co do fb to w wyszukiwarce wpisz dosłownie to, co napisałem. Ale wiekowo ciężko i musisz z orgiem gadać. Tu jedna: https://mobile.facebook.com/groups/1242142659142806?ref=bookmarks Quote Link to post Share on other sites
flecku11 Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 Mundur w przedziale cenowym 100-250 złociszy? Po co chcesz tyle przepłacać? Kup sobię mundur Bundeswehry w kamuflażu flecktarn. Bluza w każdym rozmiarze kosztuje praktycznie wszędzie do 20 zł (chyba że to bluza KSK), gorzej ze spodniami które są drogie (80 zł). Jeżeli chodzi o źródła, gdzie możesz kupić mundur to tak: Alledrogo (tam przepłacisz pewnie), Armyworld (polecam), Militaria.pl (każdy zna ten sklep). Zawsze możesz się przejść na jakiś bazarek i tam poszukać mundurów, sam tak szukałem spodni BW. W Warszawie masz SD (nawet jest grupa na fb), Mokry Ług itd. Wejdź na grupę ASG Warszawa Reactivated, tą o której mówił a5d4f1. Quote Link to post Share on other sites
karolinka777 Posted September 4, 2017 Report Share Posted September 4, 2017 Polecam poszukać na grupach na fejsie, znajomy kupił mundur + buty i wszystko za 150 zł, a same buty warte 90. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts