Vergth Posted July 21, 2017 Report Share Posted July 21, 2017 Witam. Nie wiem czy to dobry dział na mój problem, ale jak najbardziej tyczy się umundurowania. Jako że moim celem głównym jest ubiór nazwany Beryl 5m z gry Stalker. Mam parę pytań co do osprzętu. Jako że (prawdopodobnie) nie są realne, ale bardzo potrzebuję jakich kolwiek informacji na temat właśnie tych rzeczy: 1. Kamizelki z pierwszego zdjęcia sołdata w berecie. (Opcjonalnie krój/nazwę munduru) 2. W zdjęciu drugim u sołdata w hełmie. Tak samo jak i w pytaniu pierwszym chodzi o kamizelkę. 3. Potrzebuję jakich kolwiek informacji lub istniejących podobnych kamuflaży ze zdjęć (Dorzucam "rzuty" 3D do pozostałych pytań). Nasuwa mi się wiele pytań.. Czy jest to jakiś "majony" chest rigg? Czy może ta kamizelka jest rzeczywista? Tak samo kamuflaż.. (Z lekka obstawiam na "Florę" starego typu, lecz mogę się mylić.) Jaka kolwiek informacja jest dla mnie ważna. Proszę o odpowiedź i pomoc. Linki jak najbardziej przygarnę oraz pomysły jak zrobić coś podobnego samemu. :) Pozdrawiam. Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Budweiser Posted July 23, 2017 Report Share Posted July 23, 2017 Kamuflaż w 99,9% jest dziełem twórców gry i nie ma swojego odpowiednika. Trochę przypomina Florę, trochę czeski woodland na drugim zdjęciu, a na rzutach to już leci w Flecka albo chińskie piksele. Chest rigów, ewentualnie kamizelek w tym guście trochę znajdziesz, lecz nie sądzę by było to coś co w pełni odzwierciedli obraz z gry. No ale przecież stylizować nadal można ;) Quote Link to post Share on other sites
Vergth Posted July 23, 2017 Author Report Share Posted July 23, 2017 Kamuflaż w 99,9% jest dziełem twórców gry i nie ma swojego odpowiednika. Trochę przypomina Florę, trochę czeski woodland na drugim zdjęciu, a na rzutach to już leci w Flecka albo chińskie piksele. Chest rigów, ewentualnie kamizelek w tym guście trochę znajdziesz, lecz nie sądzę by było to coś co w pełni odzwierciedli obraz z gry. No ale przecież stylizować nadal można ;) Tak właśnie myślę. :) Myślę wlasnie flora ze bedzie odpowiednia. A co do kamizelki to przerobić zawsze można ruskiego Tarzana. ;) Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts