shishe88 Posted July 25, 2017 Report Share Posted July 25, 2017 (edited) Witam wszystkich z racji tego, że jest to mój pierwszy post na tym forum. Planuję zakup strzelby sprężynowej CM.355M, niestety nie mogę znaleźć żadnych informacji w internecie o tej replice (jest jedynie coś na forum francuskojęzycznym). Ma to być moja pierwsza replika asg, początkowo chcę jej używać jako broni głównej, natomiast z czasem (po zakupie karabinku) ma spełniać rolę zapasowej oraz broni do budynków. Stąd moje pytania: - Czy ktoś miał może styczność z tą strzelbą i może coś o niej powiedzieć? - Czy ma jakikolwiek sens zmiana sprężyny na mocniejszą celem zwiększenia fps, i czy jest to wykonalne? - Czy strzelby są w ogóle efektywne, czy służą one głównie klimatowi? - Myślę też o takiej pochwie KLIK, czy nie będzie ona za długa (głęboka?) do strzelby o długości 890 mm kiedy ona sama ma 745 mm? Edited July 25, 2017 by shishe88 Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted July 25, 2017 Report Share Posted July 25, 2017 Prawdopodobnie wnętrze to samo (prawdopodobnie, nie mam czasu się zagłębiać w temat) http://forum.wmasg.pl/topic/154149-cm350-cm351-cm352/ Quote Link to post Share on other sites
arend Posted July 25, 2017 Report Share Posted July 25, 2017 Miałem w łapie , prezentuje się przyjemnie (znaczy optycznie i lansowo). Nie wiem co jest w środku, ale strzela porównywalnie z plasticzanymi AGMami. W sprawie kupna osobiście mam mieszane uczucia. Cynkal plus sprężyna moim zdaniem powinna kosztować góra dwie stówy. Zdecydowanie wolałbym poczekać i dozbierać do elektryka. Quote Link to post Share on other sites
shishe88 Posted July 26, 2017 Author Report Share Posted July 26, 2017 OK, dzięki za redę, tak zrobię :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts