kapa3991 Posted July 30, 2017 Report Share Posted July 30, 2017 Witam, Zakupiłem dzisiaj mojego pierwszego Camelbaka model Ambush, chciałbym go zamocować do mojego PC firmy Condor model Operator Plate Carrier. Wiem, że można przyczepić go za pomocą D-ring, tylko sprawa się ma tak, że Camel jest troszkę długi i gdy zaczepie za D-Ringi u góry, na dole już nie dam rady zrobić tego samego, gdyż dolne uchwyty leża już poza zasięgiem Molle PC. http://herorunner.com/product/woodland-3l-camelbak-ambush-hydration-system-w-reservoir-and-extra-hauling-pouch-or-holster/ Jest to ten model, na zdjęciu widać, że uchwyty są tylko u górze i na dole, nie ma ich po środku, przez co mogę zahaczyć d-ring tylko u góry, przez co Camel na dole jest luźny. Znacie jakiś sposób, żeby zamontować tego Camela w miarę stabilnie? Quote Link to post Share on other sites
koso22 Posted August 3, 2017 Report Share Posted August 3, 2017 Stary Seals prosto z ameryki polecił mi bardzo dobry sposób na mocowanie czegokolwiek. Potrzebny nóż ewentualnie nożyczki i plastikowe trytytki. Przykładasz plecaczek zaznaczasz gdzie wypadają taśmy od kamizelki robisz 2 dziurki w plecaku przekładasz trytytki i zapinasz niczym taśmy montażowe. Jak to nie działa to mówił, że mocna zielona taśma i wszystko po temacie - nie ma opcji żeby nie pasowało. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts