tajemnicza kiełbasa Posted August 5, 2017 Report Share Posted August 5, 2017 Witam. Mam problem z moją repliką. Otóż kulki nie zawsze wylatują. Korzystam z różnych magazynków i brak efektów. Używam rocketsów. Na g&g problem jest mniejszy ale i tak częsty. Wymieniana była gumka hu. Czasem wylatuje po 2. Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted August 5, 2017 Report Share Posted August 5, 2017 Kto dokonywał wymiany gumki? Rozłóż i złóż hopka jeszcze raz. Jak już będziesz miał wyjętego GB, zobacz czy dysza zawsze wykonuje pełen cykl. Quote Link to post Share on other sites
tajemnicza kiełbasa Posted August 9, 2017 Author Report Share Posted August 9, 2017 Serwisant polecony na fb. Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
tajemnicza kiełbasa Posted August 9, 2017 Author Report Share Posted August 9, 2017 Dodam, że gdy odwrócę replikę, to zawsze lecą. Quote Link to post Share on other sites
Lhash1 Posted August 9, 2017 Report Share Posted August 9, 2017 Dodam, że gdy odwrócę replikę, to zawsze lecą. Czyli raczej winny jest magazynek, nie gumka. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
tajemnicza kiełbasa Posted August 10, 2017 Author Report Share Posted August 10, 2017 Zauważyłem, że kulki nie zawsze lecą, bo nie docierają do komory. Może to być przez złe jej zamontowanie? Magazynki podawały dobrze. Przestały po serwisie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts