Joy5593 Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 Siema, pytanie może proste, głupie ale jednak wolę się spytać grono bardziej doświadczone i obyte. Tak więc jak w temacie budżet jest taki a nie inny, myślę że na sam początek jest ok. Co byście polecili, plusy i minusy. Od siebie dodam że raczej bardziej bym się kierował do gry w terenie. Z własnych jakiś obserwacji wizualnie podobają mi się repliki stylizowane na AK, bez zbędnych taktycznych dodatków- tak jakoś klasyka bardziej do mnie przemawia. Pozdrawiam, i liczę na jakieś pomocne posty. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 Boyj seria Rk. Quote Link to post Share on other sites
Terminato Posted August 17, 2017 Report Share Posted August 17, 2017 Zobacz rk02 boyi, metal, przyzwoite osiągi, i tak jak chciałeś zwykły kałach ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts