Sc00rpion Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 Cześć Przeczytałem już sporo tematów i nadal nie wiem która replika będzie najlepszym wyborem. W tym momencie najbardziej przekonany jestem do https://gunfire.pl/product-pol-1152209796-Replika-karabinka-ELAR-MA1-Platinum-Version.html Jednak na forum nie ma jakoś szczególnie dużo informacji o tej replice, widziałem wpis że ktoś odesłał ją zaraz po kupieniu poniewaz wyglądała jak prototyp. W innym miejscu jest za to chwalona za wygląd. Sporo sprzecznych informacji... Sądzicie że będzie to dobry wybór czy jednak poszukać czegoś innej firmy? Jeśli tak to dlaczego i jakiej? Quote Link to post Share on other sites
arend Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 Jest to dość nowa replika i trochę ciężko o wiarygodne informacje. Jednak jeżeli eMki będą na poziomie ich kałaszy to mogą to być całkiem niezłe repliki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts