Kajzerka Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 Witam. Dziś przyszedł mi rk-10s. Mam z nim mały, a w zasadzie spory problem. Gdy załadowałem magazynek, który dostałem w zestawie z nim on po prostu lata na wszystkie strony. Przedni zatrzask to żyje własnym życiem. Jest kilka ładnych milimetrów od swojego miejsca. Po bokach magazynek też ma totalne luzy. Otwór to 2,6cm szerokości, a magazynek ma 2,4. Ogólnie trzyma się on tylko na tylnym zatrzasku. Teraz pytanie czy to replika jest wadliwa (za duże wejście) czy magazynek (za mały)? W drugiej paczce idzie do mnie midcap od boyi i jeśli ma być to samo no to po prostu mam niestrzelająca replikę i zero pieniędzy. Czy są jakieś magazynki pasujące do tego modelu? Temat niby był już poruszany, ale nikt nie polecił nic konkretnego. Quote Link to post Share on other sites
The-Naturat Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 Luzy raczej to normalna rzecz przy niektórych magach. Ale nie aż takie że wszystko wypada. Pasują do twojej repliki i dobrze siedzą magazynki: w skorupach od palnej, cymy ak74 bo delikatnym piłowaniu, firmy mag, firmy lct też po delikatnym piłowaniu. Quote Link to post Share on other sites
Kajzerka Posted August 22, 2017 Author Report Share Posted August 22, 2017 Jako, że wstrzymało mi się drugie zamówienie mogę jeszcze zrezygnować z tego magazynku od boyi/dboys. Chyba, że pasują to wezmę. Testował ktoś midcapy boya w rk-10? Quote Link to post Share on other sites
Kajzerka Posted August 30, 2017 Author Report Share Posted August 30, 2017 Dla potomnych: mid cymy za 29zł siedzi idealnie po kilkusekundowym piłowaniu tylnego zatrzasku. Low za 13 ziko też pasuje, ale jego już piłować trzeba było jakieś 15 min. Także raczej brać midy cymy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts