passatwtdi Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 hejka, ostatnio szukam jakiegos boczniaka, dużo przeglądałem forum, chciałem kupić klocka od we ale opinie troche odrzucają, trafiłem na recenzje cz p09 od kjw tutaj na forum, pomyslalem ze kupie, ale nie chce czekać dwa miesące i płacić ponad 160 zł za przesyłke z redwolfairsoft, a znalazłem coś takiego https://www.militaria.pl/action_sport_games/pistolet_gbb_cz_p-09_flat_dark_earth_-_zestaw_18182_p88656.xml?cat=124 a no i zastanawiam się czy to nie to samo bo pudełko niby identyczne Quote Link to post Share on other sites
Al3x Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Glocka od WE masz w dobrej cenie na Allegro. Za nowa 17 zapłaciłem 270 i sprzedawca dorzucił mi dwa nowe magazynki za 130. W sumie mam nowego boczniaka z 3 magazynkami za 400,- Miałem problem z podawaniem kulek przez magazynki ale wyszło ze to moj błąd - złe lądowałem kulki do magazynka. Poza tym póki co po wystrzeleniu kilku, kilkunastu magazynków wszystko hula aż miło. Tez rozważałem tego P09 ale cena całego zestawu za glocka byla lepsza. Quote Link to post Share on other sites
gonitwa8 Posted August 25, 2017 Report Share Posted August 25, 2017 KJW = ASG w wypadku CZty. Śmiało możesz łykac z Militariów, choć można było ją dostać ze 40 złotych taniej w innych polskich sklepach. Co do klocka WE się nie wypowiadam, bo nie znam. Wiecej info masz w poprzednim wątku: http://forum.wmasg.pl/topic/162447-cz-p-09-kjw Quote Link to post Share on other sites
passatwtdi Posted August 25, 2017 Author Report Share Posted August 25, 2017 tylko trochę mnie przeraza "zasieg celnego strzału 10m" Quote Link to post Share on other sites
Al3x Posted August 25, 2017 Report Share Posted August 25, 2017 Jak zamawiasz przez internet to zawsze masz możliwość zwrotu. Zamów, przetestuj, zostaw albo odeślij jeśli nie spełni Twoich oczekiwań. Quote Link to post Share on other sites
gonitwa8 Posted August 25, 2017 Report Share Posted August 25, 2017 tylko trochę mnie przeraza "zasieg celnego strzału 10m" Skupia celniej niz pozwalaja na to przyrzady celownicze. Tu masz moj filmik z CZta w akcji, jak jeszcze byla w stocku: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts