hardhitter Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 Witam! Proszę o radę. Szukam spodni o fasonie/ szerokości UTP, ale z klasycznymi szerokimi bocznymi kieszeniami. Te typu M65 sa za szerokiem ale maja optymalne kieszenie:P I badz tu mądry;) Quote Link to post Share on other sites
malin2k2 Posted September 10, 2017 Report Share Posted September 10, 2017 Pośrednie (jeśli chodzi o szerokość) między M65 a UTP są SFU, ale dalej są dość szerokie, na szczuplejszych ludkach wyglądają jak aladyny heh. Quote Link to post Share on other sites
Budweiser Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 (edited) Mam 2 pary BDU Helikona i dałem je do zwężenia przez krawcową. Po takim zabiegu są spoko, a do spodni doliczasz po prostu 10zł. Kolejne 2 pary to podróby spodni G3 od Crye Precision. Wystarczy spojrzeć na ich cenę i od razu się zrozumie dlaczego, gdy komuś się tak niesamowicie podobają, jak to ma miejsce w moim przypadku to decyduje się na tanie repliki. Robi je Emerson, ja mam akurat te od Specny. W każdym razie jedne z wyprzedaży w rozmiarze XL i jedne M. Obie dopasowane tak, jakbym sobie tego życzył, a XL wystarczy po prostu ściągnąć mocno w pasie. 180 cm, 75 kg Edited September 13, 2017 by Budweiser Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts