Morid Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Jak w tytule mam problem z magiem, nakręcam go i nagle słychać takie trrrr (tak wiem dobry opis :D) brzmi to jakby "spadała sprężyna" czy ktoś wie może co się stało ? z góry dziękuję Quote Link to post Share on other sites
Budweiser Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 a replika strzela? Bo ten dźwięk w hi-capach jest całkowicie normalny. Quote Link to post Share on other sites
Morid Posted September 6, 2017 Author Report Share Posted September 6, 2017 (edited) a replika strzela? Bo ten dźwięk w hi-capach jest całkowicie normalny. właśnie chodzi o to że mag nie podaje i być może nie sprecyzowałem to trrrrr jest troche długieale replika działa bardzo dobrze Edited September 6, 2017 by Morid Quote Link to post Share on other sites
Budweiser Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Ogólnie z tego co kojarzę, jak jeszcze używałem hi-capów to po takim dźwięku sprężyny nakręcało się maga i tyle. Trzeba by to zobaczyć od środka. Quote Link to post Share on other sites
Morid Posted September 6, 2017 Author Report Share Posted September 6, 2017 Ogólnie z tego co kojarzę, jak jeszcze używałem hi-capów to po takim dźwięku sprężyny nakręcało się maga i tyle. Trzeba by to zobaczyć od środka. mag rozkręcony i z tego co widzę to wina tej małej sprężynki co trzyma tę główną nakręconą Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts