NemM50 Posted October 1, 2017 Report Share Posted October 1, 2017 Wpadły mi w oko takie oksy. Cena jak za to co się dostaje jest interesująca +-100zl na yt znalazłem ich test. Natomiast interesuje mnie jak sprawdzają się w praktyce. Parowanie wygoda noszenia itd. Biorę też pod uwagę Bolle Tracker ale nie ukryw Daisy stylistycznie bardziej mi leżą i mają więcej zastosowań. Wysłane z mojego E5823 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted October 1, 2017 Report Share Posted October 1, 2017 ŻADNEGO DAISY!!!! Miałem parę lat temu ich kopię okularów Guardera - kupiłem, bo akurat były w dobrej cenie. Po pojedynczym trafieniu całe okulary się rozsypały... unikać jak ognia! Quote Link to post Share on other sites
NemM50 Posted October 3, 2017 Author Report Share Posted October 3, 2017 Wystarczająca odpowiedź. Podziękował. Wysłane z mojego E5823 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts