Mlekozerca Posted October 8, 2017 Report Share Posted October 8, 2017 (edited) Cześć. Może jestem mało kojarzony na forum ale pojawiam się w Szczecinie i okolicach na strzelankach/scenariuszach. Ostatnio zacząłem nagrywać swoje gry i bawię się montażem, więc są pierwsze efekty. Co prawdo to nie mój pierwszy film, ale pierwszy ze spotkania w Szczecinie. Będę tu wrzucał filmy ze spotkań w szczecinie. Liczę na konstruktywną krytykę co można poprawić, co dodać itd. Uprzedzam że filmy są w języku angielskim, bądź z napisami po angielsku - otwieram się na szerszą publikę. Myślicie że trzeba dodawać napisy po polsku ? HOT BORDER II - Zapraszam do oglądania i subskrybcji by być na bierząco Edited October 8, 2017 by Mlekozerca Quote Link to post Share on other sites
crogool Posted October 9, 2017 Report Share Posted October 9, 2017 Rób komentarz po polsku a napisy dawaj po angielsku. Nie obraź się ale angielszczyzna z filmiku jest mocno drewniana. Zaraz po Twoim filmie włączył się kanał Novritsch'a - w konfrontacji z nim wypadasz gorzej. Znacznie, w mojej opinii (odnoszę się do zdolności językowych). Co gorsza, mam wrażenie, że głos z offu miejscami jest mniej wyraźny niż to co zarejestrowano w czasie rozgrywki. Quote Link to post Share on other sites
szymo86 Posted October 11, 2017 Report Share Posted October 11, 2017 Taki rusofilski angielski;) fakt, napisy angielskie, lektor polski. Wysłane z mojego ASUS_X014D przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Mlekozerca Posted October 16, 2017 Author Report Share Posted October 16, 2017 Dzięki za opinię. Jednak po dłuższym zastanowieniu zostaje przy angielskim. Jest to bardzo dobre ćwiczenie mojego angielskiego. Practice makes perfect. Tutaj mój najnowszy film, oceńcie sami czy coś się zmieniło : Quote Link to post Share on other sites
Mlekozerca Posted October 27, 2017 Author Report Share Posted October 27, 2017 Tryb Battle Royale z miejscówki nazwanej przez nas Necropolis. Kameralnie, w 4 osoby. Zabawa przednia. Tylko klamki i shotguny. Quote Link to post Share on other sites
Mlekozerca Posted October 31, 2017 Author Report Share Posted October 31, 2017 Zrobiliśmy sobie małe Halloween ze znajomymi w trybie Battle Royale :) Quote Link to post Share on other sites
Mlekozerca Posted December 1, 2017 Author Report Share Posted December 1, 2017 Niedzielne strzelanie z 12.11.2017 Quote Link to post Share on other sites
Mlekozerca Posted December 8, 2017 Author Report Share Posted December 8, 2017 Kolejna niedziela na zielono Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts