Mikrus9000 Posted October 10, 2017 Report Share Posted October 10, 2017 Witam Szukam kamizelki, szczególnie upodobałem sobie plate carriery. Znalazłem 2 potencjalne kamizelki. JPC od gfc i Rush Plate Carrier od primal gear. Nadal nie mogę się zdecydować którą wybrać dlatego pytam się was o opinie. Plusy gfc: -tańsze -w wz.93 (słyszałem że oliwkowe kamizelki wyglądają źle na mundurze wz.93. (przecież lans jest ważny :) ) Minusy gfc -słabe wykonanie -dziwne białe paski na ,,ramionach''. Plusy pg -lepsze wykonanie niż gfc -łatwiej znaleźć ładownice Minusy pg -troche większa cena -wspomniany wyżej problem z kolorem -nie wiem jak to jest z rozmiarem... (jpc jest troche mniejszy od zwykłego pc a więc dla mnie idealnie) Co sądzice? Szczególnie interesuje mnie opinia właścicieli obu tych kamizelek. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
StuG_Siana Posted October 11, 2017 Report Share Posted October 11, 2017 Nie rób sobie krzywdy, dołóż 5 dyszek i kup plejta TMC z weapon762.com. Quote Link to post Share on other sites
Bober00 Posted October 11, 2017 Report Share Posted October 11, 2017 Miałem JPC od GFC w czerni. Nie było żadnych pasków białych na szelkach. Uszyte dobrze i zadowalająco jak na tą cenę I jak mówi Kolega wyżej, jak chcesz chinola, to kup od TMC. Mam teraz ich JPC, oryginalny multicam, jakość o wiele wyższa Quote Link to post Share on other sites
Musley Posted October 25, 2017 Report Share Posted October 25, 2017 Ewentualnie poluj na promocje - idzie dostać JPC od Emersona za 150pln. Ja mam i sobie chwalę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts