_Czarny_ Posted October 17, 2017 Report Share Posted October 17, 2017 Czołem, Latka mojej replice lecą, se pomyślałem można by coś zmienić :) Wpadłem na genialny pomysł aby wymienić kolbę w swojej replice. Problem w tym że nie dałem rady znaleźć sklepu gdzie byłaby na stanie lub w ofercie. Może moje google Fu jest marne. Coraz częściej zerkam na kolbę do broni, ale do tej pory znalazłem tylko takie w USA, w kilku sklepach jasno napisane że nie wyłają International. Ma ktoś może lepsze źródło gdzie nabyć stałą kolbę ? Chodzi o to poniżej, kolor preferuję czarny ale wybrzydzać nie będę, może być i różowy ;) Quote Link to post Share on other sites
Qlas Posted January 19, 2018 Report Share Posted January 19, 2018 @UP Podbijam pytanie , sam mam masade tylko A&K i szukam stalej kolby :) BTW : Czarny czy kolby od scara pasują ? Quote Link to post Share on other sites
_Czarny_ Posted January 19, 2018 Author Report Share Posted January 19, 2018 Według mnie nie pasują i potrzebny jest adapter. Ja już dałem radę zdobyć psim swędem oryginalną kolbę od PTSa którą po prostu ktoś miał zachomikowaną. Przypadkiem się dowiedziałem. Wiem jak to beznadziejnie trudno dopaść taką kolbę więc powodzenia ;) Quote Link to post Share on other sites
Qlas Posted February 10, 2018 Report Share Posted February 10, 2018 @Update Proszę tematu nie zamykać :) ja szukam kolby cały czas :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts