Mikrus9000 Posted November 22, 2017 Report Share Posted November 22, 2017 Witam Dzisiaj przyszedł do mnie kolimator. https://gunfire.pl/product-pol-1152211233-Replika-kolimatora-551.html Niestety nie jestem w stanie go włączyć. Włożyłem poprawnie baterie, wcisnąłem strzałkę w górę jak mówi instrukcja i nic. Wie ktoś może jak to rozwiązać czy pisać do sklepu? Pozdrawiam Link to post Share on other sites
mikunda Posted November 22, 2017 Report Share Posted November 22, 2017 Baterie z zestawu czy własne? Czasami te z zestawu są martwe na dzień dobry. Link to post Share on other sites
Tadzwirz Posted November 22, 2017 Report Share Posted November 22, 2017 W mojej wersji od innego chińskiego dostawcy bateria miała lekki luz w gnieździe przez co nie stykała jak należy. Pomógł lekki teflon FIX w celu usztywnienia baterii i malutka blaszka/podkładka ,,od spodu,, po tym zabiegu wszystko działało jak należy. Link to post Share on other sites
Axel Posted December 9, 2017 Report Share Posted December 9, 2017 Pisz do sklepu, gwarancja lub jesli kupowałeś w necie to masz 14 dni na zwrót bez powodu. Link to post Share on other sites
Recommended Posts