Davvid9701 Posted November 24, 2017 Report Share Posted November 24, 2017 Chciałbym dowiedzieć się jakie są opinie na temat tej Serii :icon_smile: Czy ktoś miał styczność z Core i czy warto na nie w ogóle zwracać uwagę? Z tego co wiem jest to nowsza seria, a słyszałem chyba więcej negatywnych opinii niż pozytywnych. Z góry dzięki za odpowiedzi :icon_smile: Quote Link to post Share on other sites
gratek Posted November 24, 2017 Report Share Posted November 24, 2017 Rozumiem, że jesteś po lekturze całej serii sponsorowanych recenzji? :hahaha: Egzemplarz, który oglądałem nie miał osi, nie zatrzaskiwał magów, a body na wysokości gniazda magazynka uginało się pod palcami. Quote Link to post Share on other sites
kaijitsu Posted November 24, 2017 Report Share Posted November 24, 2017 (edited) Nowsza seria ... Plastik fantastik. Szkoda pieniędzy. Jak koniecznie Mka to lepiej dołożyć 2 stówki do najtańszego znalowego modelu. Edited November 24, 2017 by kaijitsu Quote Link to post Share on other sites
StuG_Siana Posted November 25, 2017 Report Share Posted November 25, 2017 Zdecydowanie nie warto, natomiast gunfire odwaliło kawał świetnej roboty i teraz trzeba się użerać z asgejami, którym się wydaje, że specnie udało się zrobić bardzo dobrą budżetową wersję i tak już budżetowych replik xd Quote Link to post Share on other sites
Hesh Posted November 30, 2017 Report Share Posted November 30, 2017 Dobrą robote to odwalił marketing specny jak zawsze. Absolutnie nie ma sensu zwracać uwagi na tę markę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts