plastelina11 Posted November 28, 2017 Report Share Posted November 28, 2017 (edited) Witam. Jak w tytule chciałbym kupić kamerę do hełmu. I tu mam pytanie. Opłaca się kupować jakąś do 100 zł na allegro czy raczej nie dostane nic w okolicach tej ceny? Edited November 28, 2017 by plastelina11 Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted November 28, 2017 Report Share Posted November 28, 2017 A może byś tak sprecyzował pytanie? Bo równie dobrze można zapytać: "Chciałbym kupić samochód. Czy opłaca się kupować jakiś do 5 000 zł na Allegro? Quote Link to post Share on other sites
bd_siwek Posted November 28, 2017 Report Share Posted November 28, 2017 Jak chcesz udostępniać to dalej w świat to moim zdaniem nie opłaca się kupować tanich kamer. Quote Link to post Share on other sites
plastelina11 Posted November 28, 2017 Author Report Share Posted November 28, 2017 A może byś tak sprecyzował pytanie? Bo równie dobrze można zapytać: "Chciałbym kupić samochód. Czy opłaca się kupować jakiś do 5 000 zł na Allegro? Chodzi mi o to czy te kamerki będą miały to HD tak jak jest napisane czy raczej nie Jak chcesz udostępniać to dalej w świat to moim zdaniem nie opłaca się kupować tanich kamer. Zwykle 1080p mi wystarczy. Wszystko zostaje tylko dla siebie Quote Link to post Share on other sites
kaijitsu Posted November 28, 2017 Report Share Posted November 28, 2017 (edited) Za 100zł nie kupisz kamery, która da Ci zadowalające nagrania z lasu gdzie jest dużo detali. Nie mówiąc już o tym, że z takiej kamery na hełmie nie widać trafień ani przeciwników. Po powiększeniu będzie pikseloza połączona z artefaktami (niski bitrate). Potrzebna jest dodatkowa kamera na replice ze stałym powiększeniem a to generuje koszty. Do tego powerbank aby nagrać coś więcej jak 2h i karta pamięci 32-64GB. Edited November 28, 2017 by kaijitsu Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts