Mupik Posted December 1, 2017 Report Share Posted December 1, 2017 Witam. Ułamała mi się podczas otwierania silnika zaślepka i sklejenie, spawanie i drukowanie 3D nie wchodzi w grę, gdyż już próbowałem... Ma ktoś może linka do owej zaślepki lub innej która by pasowała? Z góry dziękuje! :) Quote Link to post Share on other sites
mikunda Posted December 1, 2017 Report Share Posted December 1, 2017 (edited) Z tego co kojarzę to powinna podchodzić stopka od chwytów w stylu MOE M4. Ale w rękach MSD miałem kawał czasu temu mogę źle pamiętać. Z przodu zostają wtedy szczeliny ale samą stopkę dało się przykręcić. Edited December 1, 2017 by mikunda Quote Link to post Share on other sites
Mupik Posted December 1, 2017 Author Report Share Posted December 1, 2017 Z tego co kojarzę to powinna podchodzić stopka od chwytów w stylu MOE M4. Ale w rękach MSD miałem kawał czasu temu mogę źle pamiętać. Z przodu zostają wtedy szczeliny ale samą stopkę dało się przykręcić. Masz na myśli tą ? https://www.netgun.pl/magpul-pts-chwyt-pistoletowy-moe-metalowa-stopka-black-5320441/ Quote Link to post Share on other sites
mikunda Posted December 1, 2017 Report Share Posted December 1, 2017 Tak, chociaż celowałbym w jakąś tanią chińską kopię ;) http://azteko.pl/big-dragon-prosty-chwyt-pistoletowy-do-serii-m4-dark-earth-p-18195.html Quote Link to post Share on other sites
Bato Posted December 1, 2017 Report Share Posted December 1, 2017 Tworzywo w tej chińskiej kopii jest bardzo plastyczne i giętkie. Zdecydowanie lepiej dołożyć do tego chwytu z metalową stopką. Mam taką od żółtych braci na swojej emce i śruba dociskowa wypycha tą stopkę poza obrys chwytu od spodu. Quote Link to post Share on other sites
Mupik Posted December 3, 2017 Author Report Share Posted December 3, 2017 Tworzywo w tej chińskiej kopii jest bardzo plastyczne i giętkie. Zdecydowanie lepiej dołożyć do tego chwytu z metalową stopką. Mam taką od żółtych braci na swojej emce i śruba dociskowa wypycha tą stopkę poza obrys chwytu od spodu. Niestety ona nie pasuje tak czy siak, gdyż moj serwisant ma ją na stanie i niestety odpada. Jakieś inne opcje? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts