Zaperko100 Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 (edited) Siema , mam 14 lat i od jakiegoś roku interesuje się ASG :icon_smile: Tylko jest jeden problem :/ Jestem za młody na strzelanki więc postanowiłem pojechać na obóz tylko tu też jest problem. Nie wiem które obozy są ok a które do kitu więc mam do was prośbę , możecie mi polecić jakieś dobre sprawdzone obozy ? Takie w których opiekunowie to nie 18 latkowie którzy szukają pracy i są idiotami tylko takie w których opiekunowie mają doświadczenie , a i jeszcze żeby dużo osób na nich było :icon_razz: Z góry dzięki za Odpowiedzi. Pozdrawiam Edited December 6, 2017 by arend Quote Link to post Share on other sites
Kwiatuszyn Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 (edited) jak jesteś z lubelskiego to do snopkowa jedź. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Wrocław jest dość daleko od lubelszczyzny. Arend Edited December 6, 2017 by arend Quote Link to post Share on other sites
arend Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 Przypominam obu o regulaminowym wymogu stosowania zasad poprawnej polszczyzny. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts