Illuminate Posted December 16, 2017 Report Share Posted December 16, 2017 Witam wszystkich. Moja ukochana sunia ostatnio cierpi, mianowicie po zmianie dystansera na typ H (plastikowe szajsy od bodaj Elementa), spadł jej zasięg i kulki (0.28 G&G) leca dziwnie wolno. Replika w tą niedziele na zerowym hopku wydmuchala ladne stabilne 428fps (strzykawka w srodku), mimo tego po podkreceniu cos jest nie tak. Mam czarna gumke systemy i niestety lufe Tornado (lufe wykluczam, na wyzerowanym hopie kulki leca jakby mialy ADHD), do tego stockowa komora (trzyma szczelność nieźle) Pytanie do Was, czy to jest wina dystansera? Jaki kupic/dorobic? Pozdrawiam ^^ Wysłane z mojego ASUS_Z00ED przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
The-Naturat Posted December 16, 2017 Report Share Posted December 16, 2017 A na starym wszystko dobrze? Wymiana to 2 minuty roboty. Porównaj. DYstansery H z niektórymi gumkami nie lubią się, ot po prostu. Wypustki się nie zgrywają i pogarszają działanie. Quote Link to post Share on other sites
Illuminate Posted December 16, 2017 Author Report Share Posted December 16, 2017 Problem polega na tym, że stary dystanser z głupoty wyrzuciłem zaraz po zmianie na ten typu H. Nie mam na czym sprawdzic :/ Wysłane z mojego ASUS_Z00ED przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Lejtienant Posted December 16, 2017 Report Share Posted December 16, 2017 Cześć Spróbuj zrobić tradycyjny z wkładu od długopisa ,po prostu utnij odpowiednio długi kawałek.Stary i sprawdzony sposób. Jeśli to nic nie zmieni to musisz kombinować dalej. Quote Link to post Share on other sites
Illuminate Posted December 17, 2017 Author Report Share Posted December 17, 2017 Zgłębiłem temat, popytałem i w Cymencje leci gumka flathop od Modify. Przetestuje wersje z wkładem od długopisu i z tym flatem i dam porównanie osiągów ;) Dzięki za pomoc ^^ Wysłane z mojego ASUS_Z00ED przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts