Wasylo Posted January 1, 2018 Report Share Posted January 1, 2018 Cześć :) Strzelam się już dosyć długo(7lat) i przez ręce przeszły mi aegi, bolt action, gaziaki (pistol) itp itd ale nie miałem jeszcze okazji mieć karabinu w gazie. Stwierdziłem, że pora spróbować. Czytałem już, że nie jest to fajne bo trzeba dbać czyścić co strzelanie i że wgl tyle wszystko kosztuje, że nie ma po co się za to brać. Mogę przeznaczyć ok. 3 tyś dlatego założyłem ten temat, żeby zapytać się czy ma ktoś jakieś sprawdzone repliki gazowe AK które poleci lub ktoś ma opinie żeby nie pchać się w Ak tylko w coś innego lub np. kupić AEG i przerobić go na HPA. Chętnie wysłuchaj wszystkich opini po prostu nie znam się na tym temacie. Z góry dziękuje za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 Z kałachami dużego wyboru nie masz. Bierz dowolnego ghk. W porównaniu do we ma więcej stali z zewnątrz. Quote Link to post Share on other sites
Wasylo Posted January 2, 2018 Author Report Share Posted January 2, 2018 hmmmm ghk lepsze tylko czy modele się duzo różnia czy to już tylko różnica wyglądu i tego czy bardziej wole AKM czy AK47, AKMS (chodzi mi juz o same repliki GHK) Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted January 2, 2018 Report Share Posted January 2, 2018 Różnica wyglądu. Bierz z samoon.com.tw lub asiaairsoft.com Mają najnowsze sztuki. Quote Link to post Share on other sites
Wilk78 Posted February 19, 2018 Report Share Posted February 19, 2018 Byle nie kupuj Wella po jednym dniu odesłałem XD Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts