smolenski1 Posted January 5, 2018 Report Share Posted January 5, 2018 (edited) Witam, mam pytanie dotyczące wymienionego tematu, bo pomimo, że temat był już poruszany na forum, nie udało mi się uzyskać odpowiedzi. Gdzie mogę kupić w Polsce, i czy w ogóle mogę kupić krótkie magi do kałaszka, najlepiej midy ale low capami nie pogardze w ostateczności, których nie mogę nigdzie znaleść, bądź sklepy nie podają wymiarów, a ze zdjęć ciężko cokolwiek wywnioskować. Edited January 5, 2018 by smolenski1 Quote Link to post Share on other sites
Ślepak Posted January 6, 2018 Report Share Posted January 6, 2018 Niestety, ale nie ma krótkich magów do AK. To znaczy są, ale hi-capy na 200 kulasków. Też nad tym ubolewam, że nie ma midów. Chyba, że ktoś ogarnie sobie skorupy na drukarce 3D, a wkład jakoś dopasuje z innych replik. Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted January 6, 2018 Report Share Posted January 6, 2018 (edited) Są magi. Ale cholernie drogie. Obecnie już ich nie produkują. Sam mam kilka i pomimo, że od kilku lat nie używam to nie wiem czy warto się pozbyć - bo to białe kruki airsoftu. Także szukaj w komisach i ew. napisz ogłoszenie, że kupisz po xx zł - może kto się skusi. Edited January 6, 2018 by mikadorus Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts