Evillos Posted January 16, 2018 Report Share Posted January 16, 2018 Uwaga na użytkownika o nicku: KAROLUSRUDZIELUS1944 W grudniu doszło do wymiany: mój AK-74 od E&L za jego M249. Obie repliki tuningowane. Dziś otwieram replikę a z tych części co mi nawypisywał ... nie ma nic. Repliki były przekazywane z rąk do rąk. Link do jego profilu: http://wmasg.pl/pl/profil/show/85005 Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted January 16, 2018 Report Share Posted January 16, 2018 Pisałeś do niego? Jak się do tego odniósł? Quote Link to post Share on other sites
Evillos Posted January 18, 2018 Author Report Share Posted January 18, 2018 Pisałem jeszcze w grudniu. Odpowiedz dostałem wczoraj/ 2 dni temu, cyt: Dostałem informacje, że to stara serio JBU. Mogę potwierdzić te infromacje, jeśli będzie trzeba. Wiedziałem tylko o 1 mankamencie repliki - ułamana kolba, nie był to dla mnie problem i wymieniłem się. Ostatnio ... puściłem testową serię kulek (0,3 guardery) ... leci co 5 kulka, poszły zębatki (niby elementa na stockowym springu) lub coś z silnikiem ... odkręcił się ? niemożliwe albo kolejny mankament, nie działa dokręcenie go. Wiem, że jestem 3 właścicielem repliki a mój poprzednik dodał brakujące śrubki... i tak brakuje połowy w częściach zewnętrznych. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts