seria3 Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 (edited) Cześć. Z racji tego że była przecena w Gunfire zakupiłem 2 komplety zębatek 32:1 Super Shooter i SHS. Mam problem które teraz założyć. Opinie o SHS znam a Shootera nie, choć w pierwszym kontakcie wyglądają dobrze: ruchome łożyskowane wałki, skręcana zębatka tłokowa, łożysko na popychaczu cutter offa. A SHS to zwykły monolit CNC (może to i lepiej).Biorca- replika (g36 SL8) tuningowana pod moc -540 fps DMR. Mam też drugą tuningowaną pod roofa fpsy w normie 450. Co sadzicie które zębatki do czego? Edited January 17, 2018 by seria3 Quote Link to post Share on other sites
mikadorus Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 (edited) Z doświadczenia - im mniej udziwnień, tym mniej się sypie. Pod DMR brałbym 100:200, ale skoro kupiłeś 32:1 to brałbym bez łożyskowania. Przy tego typu sprężynach doszłoby tylko martwienie się o kolejne łożyska. A przeceny żadnej nie ma. Tzn. jest na papierze - co kilka miechów zerkam i cena oscyluje w granicach 70zł. Edited January 17, 2018 by mikadorus Quote Link to post Share on other sites
seria3 Posted January 17, 2018 Author Report Share Posted January 17, 2018 Pewnie masz racje im mniej elementów ruchomych tym mniej luzów. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts