paulito12bz Posted February 1, 2018 Report Share Posted February 1, 2018 Witam szanowne grono forumowiczów. Mam problem z granatami BattleAxe. Mianowicie przepuszczają gaz, od razu podczas ładowania greengazem syfonują z zaworu głównego i zaworu dolnego. Nie za bardzo wiem jak pozbyć sie problemu, ponieważ kompletnie sie na tym nie znam a granaty już sa po gwarancji, wiec staram sie szukać pomocy. Z Sam wymieniałem wszystkie oringi na nowe dodane w zestawie z granatami i niestety nic to nie dało. Ktoś ma jakieś pomysły? Koles, od którego zakupiłem granaty twierdzi , ze zanim mi je wysłał działały bez zarzutu i wszystko było ok. Granaty na 168 kulek zakupione na taiwanie. Dzięki za podpowiedzi :P A to link do tych granatów: http://www.taiwangun.com/granatniki-i-granaty/granat-na-168-kulek-green-gaz-battleaxe?from=listing&campaign-id=19 Quote Link to post Share on other sites
mikunda Posted February 1, 2018 Report Share Posted February 1, 2018 (edited) Możliwe, że to ci pomoże ewentualnie: Edited February 1, 2018 by mikunda Quote Link to post Share on other sites
paulito12bz Posted February 1, 2018 Author Report Share Posted February 1, 2018 Dzięki za szybka odpowiedz, u mnie dzieje sie dokładnie jak na drugim filmiku, jutro postaram sie wziąć na warsztat wszystkie granaty i tak zrobić, dziś niestety jestem cały dzień w pracy :( Quote Link to post Share on other sites
paulito12bz Posted February 2, 2018 Author Report Share Posted February 2, 2018 Zrobiłem dokładnie jak na filmiku i 4 na 6 sztuk działają jako tako,trzymają gaz itd. niestety shs granaty nie trzymają w dalszym ciągu syfonuja, czy wymiana na uszczelki typowo do zaworów gazowych coś zmieni??? mam wrażenie ze te uszczelki to jakiś shit straszny... Quote Link to post Share on other sites
paulito12bz Posted February 15, 2018 Author Report Share Posted February 15, 2018 wymienione uszczelki na specjalistyczne gazowe i granaty hulaja jak ta lala, tak jak pisalem wczesniej te uszczelki to zwykly shit i to straszny!!!!1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts