Filos51 Posted February 10, 2018 Report Share Posted February 10, 2018 Na początku witam wszystkich. Prośba o informacje praktyczne na temat CM.069 [P&J], bo poza ofertami sklepów nie mogę trafić na żaden test. Może ktoś z Was posiada w/w sprzęt. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
arend Posted February 10, 2018 Report Share Posted February 10, 2018 Bo to dość nowa replika. Natomiast patrząc na poprzednie cymowe emki ( jak i brandy dla P&J) to nie będzie to niestety nic specjalnego. Quote Link to post Share on other sites
Filos51 Posted February 11, 2018 Author Report Share Posted February 11, 2018 Witam Dziękuję za odpowiedź, może ktoś coś jeszcze z czasem doda. Ja oczywiście w międzyczasie w/w sprzęt zamówiłem, bo jestem niecierpliwy , a trafiłem na promocję i wyszedł 509 PLN z przesyłką. Na początek od razu nowe okablowanie + mosfet + ew gumka a dalej to się zobaczy. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
LaxerN Posted February 22, 2018 Report Share Posted February 22, 2018 Cześć, jak sprawuje Ci się ta cymka? Quote Link to post Share on other sites
qbaes Posted May 1, 2018 Report Share Posted May 1, 2018 Podbijam pytanie - jak sprawuje się cymka. Również rozważam jej zakup. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts