MariuszKrak Posted February 19, 2018 Report Share Posted February 19, 2018 Witam. Czy można kupić gdzieś 4.5 mm plastikowe kulki do CZ SP-01 ?? Pistolet na CO2 i strzela tylko śrutem... Znalazłem na aliexpress kulki plastikowe 4.5mm do łożysk z polipropylenu, lecz nie wiem czy się nadadzą.. Niechcesz kupować kolejnego pistoletu ASG a ten co mam synowi spokojnie będę mógł dać do strzelania . Nie wiem czy dobrze dodaje temat tzn. w odpowiednim miejscu. Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted March 18, 2018 Report Share Posted March 18, 2018 Po co Ci plastikowe kulki do takiego pistoletu? Jeżeli do strzelania do celu (tarcze, butelki, itp) to śrut lepszy. Jeżeli chcesz strzelać z tego do ludzi na jakichś "strzelankach" to na początek pierwsza taka kulkę 4,5 mm z tego pistoletu strzel w swoje udo i wtedy spróbuj sobie odpowiedzieć na pytanie czy "się nadadzą czy nie". Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts