Olafovsky Posted February 23, 2018 Report Share Posted February 23, 2018 Jestem nowicjuszem w asg i mam już replikę ale nie wiem jak i gdzie mogę zapisać się (o ile wogóle trzeba) na jakąś imprezę. Są jakieś strony z ogłoszeniami lub grupy na Facebooku??? Bardzo was proszę o pomoc. A i jeszcze dodam ze mieszkam w Warszawie Quote Link to post Share on other sites
Darekptr Posted February 23, 2018 Report Share Posted February 23, 2018 Idź na KillHouse, reszta sama wyjdzie. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted February 23, 2018 Report Share Posted February 23, 2018 http://weekend-warriors.pl A dalej samo pójdzie. Quote Link to post Share on other sites
pshemkovy Posted February 25, 2018 Report Share Posted February 25, 2018 Sam fakt trafienia na to forum to już połowa sukcesu. Przeglądaj dział regionalny, poszukaj grup na facebooku, prawie każde miasto ma swoją wystarczy wpisać ASG nazwa miasta i ot, jest grupa. Zwykle organizatorzy wymagają jedynie napisania na prv ale w przypadku mniejszych naparzanek można wpaść z doskoku i też nikt Cię nie pogoni:) Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts