Bicozit Posted February 26, 2018 Report Share Posted February 26, 2018 (edited) Cześć, a więc : 1. Czy środowisko ASG na niedzielnych strzelankach może, nie wpuścić mnie za to, że jestem nielegalnie ubrany w mundur wz 2010? Jak to wygląda u was? 2. Zastanawiam się właśnie nad kupnem nowego(nieużywanego) munduru. Propozycja padła na wz 2010(całoroczny), ze względu na niską cenę za komplet. Skoro stworzyłem już nowy temat, to może podrzućcie tu swoje propozycje w tej cenie? Wybrać coś z Helikon’a, czy wziąć jednak kontrakt? Edited February 26, 2018 by Bicozit Quote Link to post Share on other sites
Mati86 Posted February 26, 2018 Report Share Posted February 26, 2018 Odnośnie pierwszego nigdy nie spotkałem się by ktokolwiek nie został dopuszczony ze względu na posiadanie polskiego munduru. Odnośnie drugiego, nie mam pojęcia więc nie wypowiem się:) Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted February 27, 2018 Report Share Posted February 27, 2018 Odnośnie drugiego. Polecę wziąć kontrakt z Niemiec... Niestety, ale jak dla mnie mój mundur Wz. 2010 nie umywają się do Flecka. Flecka ciorałem bardziej, a mniej się niszczył niż Wz. 2010. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted February 27, 2018 Report Share Posted February 27, 2018 Na dobrą sprawę to nawet jak w dresie przyjdziesz to nie powinno być problemu. Jak robiłem strzelanki nie dopuszczałem tylko nie posiadających atestowanych ochron oczu. A mundur to tylko twoje albo twojej ekipy widzimisię. A w temacie Helikona to lata temu, kiedy mi jeszcze imponował multicum kupiłem helikonowską wersję tego wynalazku. I miałem go na sobie raz go gorszej plandeki w życiu nie nosiłem. Potem jednak musiałem ganiać w ich pustynniaku (gdyż kontraktowego gabarytu nie było). Poza tym noszę się w ich portkach (utp) i polarach (patriot) i jestem zadowolony ( no chyba że fantazja mnie najdzie na kontraktową meduzą na mieście szyku zadać ). Ale i tak moim zdaniem w budżetowym segmencie ciuchów i taniej i lepiej będzie poszukać jakiegoś kontraktowego demobilu. Quote Link to post Share on other sites
Bicozit Posted February 27, 2018 Author Report Share Posted February 27, 2018 Dzięki panowie za odpowiedź, przy zakupach wezmę wasze rady pod uwagę ;) Quote Link to post Share on other sites
Dose Posted February 27, 2018 Report Share Posted February 27, 2018 (edited) Dzięki panowie za odpowiedź, przy zakupach wezmę wasze rady pod uwagę :icon_wink: Popatrz u siebie w mieście w sklepach z odzieżą używaną - wiem, że często można znaleźć kontraktowy brytyjski DPM lub fleck za dosłownie grosze i w takich ciuchach możesz poganiać do czasu jak uzbierasz kasę na coś lepszego, w co będziesz chciał iść :icon_wink: Edited February 27, 2018 by Dose Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts