MarekMac Posted March 19, 2018 Report Share Posted March 19, 2018 Siema. Natrafiłem dziś na filmik jak gość z jakiejś niemieckiej jednostki specjalnej "szczela" się z plastikowych kuleczek. . Akcja od 1:15. Jeśli było to usuńcie. Quote Link to post Share on other sites
Bruce_ Posted March 19, 2018 Report Share Posted March 19, 2018 (edited) Również w Polsce członkowie różnych ciekawych formacji mundurowych bawią się w ASG, do którego zresztą podchodzą na luzie i z dużym dystansem. Poznawanie takich ludzi jest świetną szczepionką na nastawienie niekiedy spotykane u różnych uber, pro milsimowych, pospinanych, weekendowych komandosów :icon_wink:. Edited March 19, 2018 by bruce_v_legion Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted March 20, 2018 Author Report Share Posted March 20, 2018 Miałem okazje poznać kilku komandosów (nawet nie wiem z jakiej jednostki, ale gwarantuje, że specjalsi). Luz jaki prezentują jest powalający. Quote Link to post Share on other sites
kukunamuniu Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 Jakbyś codziennie w pracy miał okazję zginąć, to też pdochodziłbyś do wszystkiego innego z dystansem ;) A już na pewno do zabawy w wojsko. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts