IamHere2Kill Posted March 28, 2018 Report Share Posted March 28, 2018 Witam, Mniej więcej od dzisiaj jestem w posiadaniu tytułowego hełmu https://sklep.airsof...cal-czarny.html Mam pytanie odnośnie szyn, które znajdują się po bokach - jedyna jaką rozpoznaję to RIS, reszty nie znam. Czy ktoś mógłby przybliżyć mi ich zastosowanie? Oraz mam pytanie - dałoby się na którąkolwiek z nich zamontować zaczep na gogle - jeśli tak to jaki? Zaznaczam że jest to mój pierwszy hełm/kask i nie mam zbyt dużego doświadczenia z nimi :F (Post wcześniej umieściłem w temacie ochrony ciała, ale chyba nikt tam nie zagląda) Link to post Share on other sites
OFF Posted March 28, 2018 Report Share Posted March 28, 2018 Założyłeś już taki temat w odpowiednim dziale. Brak odpowiedzi nie musi być równoznaczny z brakiem odwiedzających dany dział. Nie spamuj tematami gdzie się tylko da. Czekaj cierpliwie na odpowiedź lub kup i opisz go. Może pomoże to komuś w przyszłości. Zamykam i polecam rozejrzeć się za replikami kasków/hełmów FAST - znajdziesz o nich obszerny temat na forum. Link to post Share on other sites
Recommended Posts