Faflon Posted April 9, 2018 Report Share Posted April 9, 2018 Ahoj, Po baaaardzo długiej przerwie, ostatnio chodzi za mną myśl powrotu do ASG. Ostatni raz strzelałem sie na jakimś Defconie w 2012, także troche czasu minęło, karabinek jaki mam leży obecnie w hospicjum dla replik, więc musiałbym kupić coś nowego. I stad pytanie do Was o takie cuś: https://gunfire.pl/product-pol-1152209435-Replika-karabinka-XTC-G1.html Widziałem na forum stare tematy zwiazane z tą repliką, i opinie o niej byly rozne, w tym takie ze nie jest warta swojej ceny (ale wtedy kosztowała 2500 okolo). I stad pytania takie mam: 1. Czy warto? :D 2. `Czy jest w miare szeroka mozliwosc customizacji (glownie zalezy mi na tlumiku dzwieku z przodu, aby moc wydluzyc lufe). No i ogolnie jak wyglada dostepnosc czesci do tego jezeli chodzi o serwisowanie. 3. Czy to samo z siebie stzrela jakos na poziomie, czy raczej trzeba cos od razu w bebechach namieszac zeby byc zadowolonym? Z góry dzieki za pomoc, Pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts