Mitek21 Posted April 22, 2018 Report Share Posted April 22, 2018 Witam, na filmiku przedstawiłem co dzieje się z moją gietą. Mianowicie nie zawsze można strzelić ogniem pojedynczym przełączając z safe. Raz można strzelić za drugim naciśnięciem spustu bo pierwszy tak jak by nie dochodzi do końca lub w ogóle nie można i trzeba przełączyć pierw na serie i oddać strzał. Co może być nie tak? Quote Link to post Share on other sites
urbek Posted May 3, 2018 Report Share Posted May 3, 2018 Hej, udało się Tobie rozwiązać ten problem?? Od wczoraj mam praktycznie to samo z tą różnica że nawet czasami przełączenie na ogień automatyczny nic nie daje. Pozdrawiam Paweł "urbek" Quote Link to post Share on other sites
Huba_lbn Posted May 4, 2018 Report Share Posted May 4, 2018 Na podstawie filmiku wydaje mi się że zwalnianie sprężyny ustawia zębatkę tłokową w takiej pozycji że przerywacz (cut off lever) jest w pozycji w której odcina styki. Nie pamiętam co się z tym robiło, muszę poszperać w internetach. Ktoś pamięta? Quote Link to post Share on other sites
urbek Posted May 13, 2018 Report Share Posted May 13, 2018 Dzięki za nakierowanie na poszukiwania :icon_biggrin: Ale czy taka usterka jest możliwa (pewnie jest) w nowej replice?? Córka podczas ostatniego wypadu powiedziała mi że miała to samo. Je replika to MP5 do JG (JG206). Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted May 15, 2018 Report Share Posted May 15, 2018 Może głupie pytanie ale zaryzykuję - baterie/akku macie na pewno dobrze naładowane i nie są"padnięte?? Takie zachowanie to w większości wypadków sygnał kończącego się "prądu". Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts