anotherdayCCCC Posted May 21, 2018 Report Share Posted May 21, 2018 (edited) Witam W dniach 4.07.2018-8.07.2018 w Orzyszu odbędzie się Letni Combat Alert. Program : *6 PROFESJONALNYCH WOJSKOWYCH SZKOLEŃ *MANEWRY POLIGONOWE ASG *SPECJALISTYCZNY CERTYFIKAT więcej informacji pod: http://www.combatale...t-alert_30.html Krótka relacja video z Seminarium dla "Niebiescy" przygotowawczego do letniego Combat Alert: Jeśli Ci się film spodoba - proszę o Like oraz subskrypcję i udostępnienie dalej by tego rodzaju imprezy były bardziej rozpoznawalne w Polsce. Pozdrawiam Edited May 21, 2018 by anotherdayCCCC Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted May 21, 2018 Report Share Posted May 21, 2018 Certyfikat w zeszłym roku był naklejką. Z punktu widzenia "manewrów zgrywających dla proobronnych" (ja byłem sobie na urlopie wiec kopłem się ze znajomymi) jedyne co ciekawe było to poznanie ludzi i wymiana doświadczeń wraz z weryfikacją naszej wiedzy. Wniosek> Biznes za pieniądze MONu. Quote Link to post Share on other sites
The-Naturat Posted May 21, 2018 Report Share Posted May 21, 2018 Właśnie, co daje ten magiczny *SPECJALISTYCZNY CERTYFIKAT ? Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted May 21, 2018 Report Share Posted May 21, 2018 To samo, co ukończenie kursu magazynier/ochroniarz bez uprawnień na wózek widłowy i licencji ochroniarskiej. Nic. A nie, wróć! Za udział w kursie miałem wypłacane stypendium (około 1000zł/miesiąc) więc można powiedzieć, że zapłacili mi za zrobienie certyfikatu. Jak widzę Wierzbiny to żal mi ludzi, którzy będą na tym wygwizdowie... Quote Link to post Share on other sites
anotherdayCCCC Posted May 21, 2018 Author Report Share Posted May 21, 2018 hmm nie wypowiem się na temat certyfikatu bo dopiero w lipcu się go dostanie. Byłem na seminarium przygotowawczym, z którego zrobiłem krótki film. Bardzo mi się spodobało i na pewno będę na Combacie w lipcu. Wtedy podeślę foto certyfikatu ;) Quote Link to post Share on other sites
wegorz Posted May 22, 2018 Report Share Posted May 22, 2018 Myślę, że cenną informacją dla potencjalnych chętnych będzie odpowiedź na pytanie co daje ten certyfikat. Czy jest honorowany przez MON i czy daje jakieś profity w WKU, czy dzięki niemu można mieć dodatkowe punkty przy rekrutacji na studia oficerskie, czy będzie warto załączyć go do CV w podaniu o pracę w SUFO. W końcu to specjalistyczny certyfikat, a nie wydrukowany "dyplom" za udział w zabawie, nie? :) Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted May 22, 2018 Report Share Posted May 22, 2018 Węgorz spytaj się Grzyba, Nikosia, Wujka, Kury, Sobo i spółki którzy byli na zeszłorocznym CA co dostali. Kura poza racjami żywnościowymi nic nie przywiózł (no przywiózł też znajomości i poznał parę osób na żywo). A w skrypcie o łączności radiowej na pierwszym miejscu w bibliografii jest Twój skrypt o łączności. :) Quote Link to post Share on other sites
wegorz Posted May 22, 2018 Report Share Posted May 22, 2018 Mnie już nic nie zdziwi. Ktoś mi kiedyś wysłał fotkę z jakiejś JW, gdzie używali wydrukowanego skryptu do szkolenia, z innej dostałem zdjęcie gdzie był puszczany na rzutniku... :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts