Repcak Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 Planuję zmienić osłonę wyrzutnika łusek, niestety żeby wyjąć oś na której obraca się klapka trzeba zdemontować lufę zewnętrzną bo te wszystkie pierścienie blokują oś przed wysunięciem. Niestety kompletnie nie wiem jak to okręcić. Zdjąłem przedni chwyt Keymod ale nie wiem co dalej. Czy potrzeba jakiegoś specjalnego klucza żeby to zdemontować? Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted June 8, 2018 Report Share Posted June 8, 2018 (edited) Ktoś to złożył, więc da się rozłożyć ;) Dobrze obejrzyj i kombinuj. Sądząc po tym rysunku - swoją drogą fajnie by było jakbyś wrzucił powiększony ten fragment z tymi pierścieniami - część z tych elementów jest przykręcana część wsuwana - albo wszystkie przykręcane. Najlepiej mieć dedykowane narzędzia, ale bez nich też musi się to dać zrobić. Zrób zdjęcie/zdjęcia Twojej repliki w tym miejscu i wrzuć tu, plus powiększony ten "ojajowany" na zielono fragment rysunku. Edited June 8, 2018 by thor_ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts