micju34 Posted June 29, 2018 Report Share Posted June 29, 2018 Witam. Minął już dłuższy czas od pojawienia się na rynku AA-12 i Srg 12 Pytanie do posiadaczy - jak z realnym zasięgiem tej repliki. Dochodzi do 35m (czy na 35 m można robić Matrixa)? Na filmiku widać, że czasami wali lobbem, żeby sięgnąć przeciwnika. Czy ktoś już grzebał w środku. ? Jest jakaś szansa dociągnąć Fps do tych 350 max? Gb jest specjalny i z tego co wiem, spec. 3 cylindrowy zespół. Filmik: https://www.youtube.com/watch?v=I-UEUwina1g Replika jest fajna, ale płacić ok 3 tyś (rep. + magazynki) za coś, co ma 25-30 m zasięgu, późniejsze problemy z usuwaniem ewe. awarii jakoś mnie nie przekonywuje. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted June 29, 2018 Report Share Posted June 29, 2018 Nie miałem tego w rękach, ale to raczej nie jest replika której jest potrzebny zasięg i więcej fpsów. Z założenia to strzelba wiec po co? ;) Quote Link to post Share on other sites
micju34 Posted June 29, 2018 Author Report Share Posted June 29, 2018 Nie miałem ale się wypowiem.... Poco mi replika za prawie 3k, skoro zasięgiem będzie równa cymogloki? albo będzie mieć 5 m więcej? albo będzie mieć te 35m zasięgu, ale na tych 30-35m ludzie będą matrixa robić... z założenia to replika strzelby za prawie 3k... Quote Link to post Share on other sites
micju34 Posted June 29, 2018 Author Report Share Posted June 29, 2018 (edited) aa i jeżdżę na Cqb, gdzie do 250 fps jest dopuszczony tryb ognia auto, więc z 2 cymoglockami + magi 90bb mam to samo za dużą ilość kasy mniej Edited June 29, 2018 by micju34 Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted June 30, 2018 Report Share Posted June 30, 2018 Wybacz ale nie rozumiem? Pytasz o wynalazek który jest raczej propozycją dla kolekcjonerów niż dla aktywnie chcących go używać. Piszesz, że dwa Cymogloki dają więcej. Hmm zależy co kto lubi. CQB... W tego typu zabawie najlepiej sprawdzają się krótkie i szybkostrzelne repliki. Ale co kto lubi. Kupowanie strzelby po to, żeby z niej zrobić karabin... Co kto lubi... Quote Link to post Share on other sites
micju34 Posted July 1, 2018 Author Report Share Posted July 1, 2018 (edited) Jeżeli do Ciebie replika karabinu strzelająca na 30-35 m jest ok... co kto ubi... sprawdzają się krótkie i szybkostrzelne repliki a dwa cymoglocki są długie i trzeba je przeładowywać po każdym strzale.... Gdybym chciał ją kupić dla kolekcji, to bym się o nic nie pytał. Chcę ją używać aktywnie, ale gdyby osiągała zasięg 30 m, dla mnie jest to bez sensowny zakup...Tak jak wspomniałem wyżej, 2x cymka na auto ma to samo. ... Edited July 1, 2018 by micju34 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts