Kowalinski Posted August 7, 2018 Report Share Posted August 7, 2018 Cytat Napęd Sprężynowy Prędkość wylotowa 443 fps Zasięg celnego strzału Do 50 m Rodzaj magazynka Low-cap Pojemność magazynka 25 kulek Gearbox Standardowy Korpus Metal i polimer Długość całkowita 1080 mm Waga 1950 g Producent: Action Sport Games, Dania Na początek przygody z ASG, by się ze wszystkim zapoznać, jako broń drugorzędna. Snajperka kupiona 3 dni temu, wystrzelone kilkanaście kulek. Jutro jadę do znajomego na domek, by postrzelać trochę w terenie i ustawić celownik w lunecie i hop-up, jednak zauważyłem, że czasami blokują sie kulki, w tej dziurze, tak, że trzeba odciągnąć sprężynę , by wypadła na dół. Kulki w zestawie dostałem o wadzę 0,20g, jakieś chińskie jeszcze z odlewami więc wyrzuciłem i kupiłem od Specna Arms 0,30g 6mm średnicy. Pod takie kulki raczej będe to wszystko ustawiał, no chyba, że ktoś z was używał tej repliki i wie coś lepiej, czy może używać 0,4. Czym czyścić magazynki? Czy pchać na wylot kulek olej silikonowy, przedmuchać to powietrzem, użyc obu tych środków i czy sam magazynek jest przyczyną blokowania się kulek? Co może być przyczyną blokowania tych kulek? Jak myślicie? Rozkręcić replikę i popsikać olejem? Czego używacie do czyszczenia broni? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts